Utnyttja oddsbonusar i ditt spelande

Det är som så att spelare tenderar att frestas av oddsbonusar och därmed har de flesta spelsajter dessa bland sina erbjudanden. Intala dig inte för en enda sekund att du själv står över detta faktum då det är ytterst få spelare som kan syssla med betting utan att drabbas av storhetsvansinne då och då. Här gäller det därmed att vara medveten om den mänskliga naturen och att ha planerat för när den sätter in, så att man inte hamnar i ekonomisk misär och måste leva på nudlar under månadens sista vecka eller än värre än så.

Budgetera

Folk i spelbranschen talar ofta om att man ska sätta sig ned och göra en budget innan man börjar att spela. Kanske har du hört det här hundratals gånger och nu inser du att du suckar trött. Det är dock inte utan orsak som detta råd förekommer eftersom du är mer benägen att tappa greppet om ditt spelande om du saknar en budget.

Spontana oddsbonusar kan få den bästa att drömma om möjligheterna men med en budget och färdplan ter sig risken mindre att man färdas in på villovägar. Budgetering betyder inte att du måste tacka nej till bonusar. Tvärtom! Planera för dem och gör dem till en del utav budgeten.

Utbilda dig

Att kunskap är makt är ett bevingat uttryck och nog stämmer det. Om du som nybörjare tänker dig att du ska bli en lyckosam spelare så krävs utbildning. Det här betyder självfallet inte att du ska sätta dig i skolbänken och studera betting på universitet. Istället är det så att all utveckling är utbildning och man utbildar sig själv genom erfarenheter. Du bör därför studera odds och spelande mycket noga. Sätt dig även väl in i de sporter som du har bestämt dig för att betta på. Ett klokt tips är att begränsa dig, åtminstone till en början, då det är svårt att vara riktigt insatt i många sporter.

För anteckningar och utvärdera

Få är de som har mästarminne och du hör förmodligen inte till dem. Det är därmed av stor nytta att föra anteckningar över sitt spelande. I ett ordinärt Excel-dokument skriver du när du spelar, vem du satsar på, hur stora summor du satsar, hur stor vinsten eller förlusten blev och liknande data.

Anteckningarna finns där så att du ska kunna gå tillbaka till dem och läsa igenom den. Du ska alltså utvärdera ditt spelande med tidens gång. I början är din insamlade data för skral för att kunna dra slutsatser ur eller se trender i men ju längre du spelar desto mer kommer du att kunna utläsa ur dina noter. Du kommer då förhoppningsvis att kunna se om bonusarna har hjälpt eller stjälpt ditt spelande.