Betta på fotboll

Konsten att livnära sig på att betta på fotbollsmatcher är svår, det är inte många som klarar av det, endast ett fåtal med enorm disciplin. Det krävs ett stort engagemang och genomgång av många tips innan man själv kan livnära sig på betting. Man blir aldrig fullärd, det är alltid något man lär sig, nästan varje dag.

För att kunna livnära sig på betting måste man först bygga en tydlig struktur och ha mål. Man skall ha två typer av mål, ett som är kortsiktigt, alltså på en vardaglig basis. Dessutom ska man ha ett som är långsiktigt, där man planerar långt in i framtiden. En annan egenskap som är ett måste i denna tuffa bransch är disciplinen. När det går som sämst så måste man ha förmågan att acceptera det och lägga av med tips för dagen. Det kortsiktiga målet uppfylls inte alltid, det viktiga är att fokusera på det långsiktiga. Fotboll är en svårtippad sport för de flesta. Men de som har kunskap och lägger ner flertalet timmar på att läsa statisk kan göra det enkelt för sig.

Om man planerar att leva på betting så finns det diverse sidor som säljer statisk. Dessa typer av investeringar är ett måste. Det kan vara allt från att ett lag är extremt aggressiva och får ofta gula och röda kort, till att ett lag ofta får många hörnor. De som lever på betting spelar nästa aldrig på matcher med mycket uppmärksamhet, exempelvis den spanska och engelska ligan. Det är ofta matcher i de lägre ligorna som ger bättre odds, då oddssättarna inte alltid har lika bra koll på dessa. Statistik från dessa ligor är oerhörd svår att få, därför är det lämpligt att lägga ner pengar på dessa sidor som säljer denna typ av statistik. Dessa pengar tjänar man alltid tillbaka om man använder tjänsterna på rätt sätt.

När man väl har ett dokumenterat spread sheet, statistik som visar att man har vunnit pengar, så kan man alltid sälja vidare sina tjänster. Exempelvis ta en månadskostnad för att dela med sig av sin information till andra. Detta medför en stabil månadsinkomst som gör det lättare att leva på betting.